Forside - Profil - Brevkasse -
Slagelse Synsplejeklinik
Smedegade 4
4200 Slagelse
Tlf. 50 53 55 38
 
 
 Synstræning - Indlæringsproblem - Aktuelt - Hårmineralanalyse - Kontakt
 

Profil


Torben Lange O.D.FCOVD er uddannet i optometri i Danmark i 1971, og fortsatte sin uddannelse på University of Houston , Texas, som blev afsluttet med en doktorgrad i optometri ( O.D.) i 1973, med speciale i synsudvikling og trænings af synets funktioner.

Torben Lange har siden 1973 hvert år deltaget i kurser i både Europa og USA i behandlingen af skelen og børn med synsrelaterede indlæringsvanskeligheder samt læringsproblemer grundet bl. Andet AD,ADD, ADHD og Autisme spectrum.

Torben Lange har nu trukket sig tilbage, og overladt klinikkens drift til Neuro-optometrist Doris Holmer.

Torben Lange vil fortsat arbejde med kost og ernæring, som han igennem mange år har beskæftiget sig med i Slagelse synsplejeklinik, bl. a. i forbindelse med de mange adfærdsmæssige problemer hos børn, som gør, at de har store problemer med at koncentrere sig i skolen samt i deres daglige gøremål.

Det har vist sig, at den neurologiske træning sammen med den rette kost og kosttilskud, har en god virkning på børn med adfærdsmæssige problemer.

Jeg har igennem 16 år anvendt hår - mineral analysen til at få et indblik i kroppens evne til at skabe energi for at kunne opretholde et sundt helbred. Dette gælder både for voksne og børn.Kost og ernæring samt alle kroppens funktioner, har indflydelse på dit syn og din evne til at forstå det du ser. En ting er at se tydeligt, en anden er at forstå det du ser., Syn er et kompliceret samspil imellem øjne, hjerne og kroppens motoriske færdigheder ( energi ).Torben Lange kan med henblik på en hår-mineralanalyse fortsat kontaktes på t-lange@stofanet.dk. 
 
Torben Lange O.D.